Priprava čaja: 2 čajni žlički čajne mešanice prelijemo s 3 decilitri vrele vode, pokrijemo in pustimo stati 10 minut. Precedimo in pijemo topel čaj trikrat na dan. Čaj lahko obogatimo z žličko medu in žličko jabolčnega kisa patra Simona Ašiča, ko čaj ni več vroč.
Vsebuje: liste breze, rastlino njivske preslice, koruzne laske, korenine regrata, list velike koprive in rastlino zlate rozge.
Priprava čaja: 2 čajni žlički čajne mešanice prelijemo s 3 decilitri vrele vode, pokrijemo in pustimo stati 10 minut. Precedimo in pijemo topel čaj trikrat na dan. Čaj lahko obogatimo z žličko medu in žličko jabolčnega kisa patra Simona Ašiča, ko čaj ni več vroč.
€5,69
Spletna stran za naprednejše delovanje uporablja piškotke. S klikom na gumb "Potrdi" sprejemate piškotke.